Bouwonderneming - woningbouw

Wij zijn een kleinschalig bouwbedrijf met 25jaar ervaring in de bouwsector en gespecialiseerd in volgende werkzaamheden : ruwbouw van nieuwbouwwoningen, verbouwingen, aanleg van terrassen en opritten en plaatsen van vloer- en wandtegels.

Heeft U vochtige muren en weet U hiermee geen raad dan hebben wij voor  U de oplossing : met een speciale zaagtechniek worden uw muren voorzien van een vochtwerende DPC-laag. Het grote voordeel die deze techniek biedt, is dat de vochtwerende DPC voorgoed blijft zitten in de muren dit in tegenstelling tot vele chemische producten welke na verloop van tijd hun werking verliezen. Mocht U over deze techniek nog twijfels hebben dan geven wij U graag referentieadressen van klanten waar de techniek door de jaren heen reeds zijn nut heeft bewezen.

Een meewerkende zaakvoerder zorgt ervoor dat uw projecten zowel voor als tijdens de uitvoeringsfase vlekkeloos verlopen. Uiterst verzorgd werk is het eindproduct van onze inspanning. Door onze kleinschaligheid kunnen wij onze kosten zeer laag houden. Dit vertaalt zich in concurrentiële prijzen. Vele realisaties in de streek zijn de getuige van ons vakmanschap.

Heeft u bouw- of verbouwplannen aarzel dan niet ons te contacteren. Wij maken graag tijd voor u vrij. Ook na de kantooruren staan wij te uwer beschikking.

Beschikt U reeds over een plan en meetstaat breng het gerust bij ons binnen en wij bezorgen U binnen de kortst mogelijke tijd een vrijblijvende prijsofferte.